Sunday, 9 October 2011

i love you sayang..tapi tuhan lebih syg kan kamu.....

dh lama kan aku tak update blog aku...
hidup aku upside down lately.......
aku sibuk ngan keje..mmg tak menyempat.

tapi ari nie aku tak gi keje...
so aku amik masa bukak blog aku nie.
aku dh tak tau nk mula kan mcm mana dah nie

sayang,
yana tau wan dh tak boleh baca benda nie,
tapi yana tau yang wan akan tau jugak..

sayang,
maafkan yana kalau selama nie yana buat silap,
yana banyak ngada2 ngan wan,
suh wan wat itu wat ini,
tapi sikit pn wan tak penah marah,

sayang,
kenapa wan tinggal kan yana saat yana perlukan wann
kenapa wan,

wan,
kite baru je msg pagi tu,
wan ajak jmpa esok pagi sbb wan ada keje pastu,
pastu mlm tu kak ct kata wan xcdent
yana gelak je ckp kak siti tipu..
tapi kak ct cakap wan dah tak da...
lori minyak langgar wan,
pastu adik wan plak kol
pastu abg wan plak kol..
semua cite keadaan wan,,
yana dh tak sanggup dgr,,

wan,
baru je khamis tu kite sembang pasal kawen kan???
kan wan dah janji..
tpi skung nie wan dah tak da..
abis yana nie mcm mana......

sayang,
thanks sbb selama nie selalu ada tyme yana sedey,
slalu happy kan yana tyme yana ngan bengkek..
dlu tyme yana blaja kat perak tak pernah skli pn drive balik sorang,,
wan sanggup amik bas dri kl ke perak n drive kan yana balik ke kl...
tyme drive tu wan bagi je yana tdo..
kalau yana nak balik perak wan sanggup drive kan yana
balik ke perak pastu wan balik kl naik bas...

wan,
ingat tak dlu??
wan tertinggal bas..pastu wan terpaksa naik bas lain..
sampai pudu kul 3 pgi wan jalan kaki dari pudu smpi pj kan??
kul 7 bru wan sampai.........
terharui yana...ngis yana.tyme tu yana tau wan syg yana sanggup buat apa saja tuk yana
pastu wan demam seminggu

sayang,
yana tak pernah jumpa org yang sanggup wat apa saja tuk yana
yana tak pernah jumpa lelaki yg sanggup gugurkan air mata tuk yana,
wan...yana sayang kan wan.......

wan,
kite hanya mampu merancang,,allah yang menetukan nye.....
wan..allah bagi pinjam wan skjp je wan,
rmi ckp mungkin tuhan nak bgi yang lebih baik untuk yana.
tapi wan yana rasa wan dh cukup baik dah untuk yana......
yana tak perlukan org lain

wan,
yana janji yana akan kuat kan semangat,
yana tak ngis kan tyme yana tgk jenazah wan.....
yana kuat kan semangat yana,
tapi wan
malam je yana tak leh wan.......
dh 6 tahun kite kenal...
tiap2 malam wan kol yana,
wan kol smpi yana tido..
sekarang nie wan dah tak da sapa nak kol yana.........
sapa nak teman kan yana tido....
wan slalu nyanyi kan yana lagu kan??
sapa nak nyanyikan untuk yana plak pas nie...
yana slalu tensen bile nak tdo dlu..
pk design pk ape lect nak marah2 pk kwn..
tpi wan slalu kol...
buat2 joke,cite benda2 lawak yang buat kan yana lupa ngan masalah.
tpi skung nie mcm mana.....

wan,
yana kesian tgk mak,
mak ckp wan harapan mak,
tapi wan tak sanggup tgk mak susah
wan dh tinggal kan mak...

wan,
semua org dtg tgk wan tau tak
penuh kwsan kubur,,
slama nie yana slalu marah wan lebih kan kwan..
yana tak sangka seramai nie kwn wan,,,

wan,
yana janji yana akan sedekah kan surah qul ngan yassin untuk wan
nie janji yana wan
nie lah jalan terakhir yang leh yana buat untuk balas jasa n pengorbanan wan selama nie
wan cinta yana hanya untuk wan,
wan yana janji kalau yana ada masa yana akan lawat mak
yana janji yana akan gembira kan mak.

wan,
bru je 2 hari wan pergi.
yana dh rindu sgt2 dekat wan..
wan....
yana tak leh stop ngis..
wan...
yana sayang wan.......
wan..
tuhan lebih syg kan wan..tuhan dh tunjuk kan yana betapa agungnya cinta wan untuk yana.
terima kasih sayang,
wan slama nie slalu ckp yana ego kan tak pnh nak romantik kan???
huhuhu sory yek wan sori..
wan yana sayang wan.............

guys sory kalau aku dh tak da masa nak update blog aku...
pls sedekah kan alfatihah kat arwah...
muhammad riduan..
nama ibu atetah...
umor 23 tahun.

thanks guys...

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. ALFATEHAH....

    http://youtu.be/P3RvbOnJ9m0

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete