Sunday, 17 July 2011

post 52: holiday yang best part 1..

emm dh hampir seminggu tak bukak blog...
sbb ape???
sbb sibuk holiday..yeayy bestt....
sapa nak plan holiday or honeymoon...
sgt2 di suggest tempat nie...
worth it gile2 punye..
takyah nak riso2 abis duit gi obersea...hahha..
meh sni aku terang pakej dier dulu okie..
here you go..
laguna redang island resort...
bertempat di pulau redang terengganu...

okie...penah tak korang gi tempat tu pas  tu blur2 tak tau ape??
mmg yes korang dpt bilik rm50..murah..tpi tak well maintain..
then korang blur2 nak cri tmpt mana aktiviti leh buat??
kan kan???
last2 endup shoppping ngan mandi tepi laut....

ha...ni tempat sesuai tuk org yang mls mcm aku..
bayo then semua benda di sediakan....
huhu...
betulll tak tipu...
just bayo rm448 tuk pakej 3 ari 2 malam..
448 tuk satu kepala okie...

ape yang best???

emmm pantai dier biru beb biru..
bile mandi clear mcm swimming pool pnye...
pastu..
makan dri pagi smpi ke malam korang leh mencekik......
di sediakan..
then the best part is...
snorkeling tuk 3 kali...
2 kali deep sea 1 kali marine nye tempat...

yang best agi service mmg tiptop..
korang gi jeti..
dier angkut korang nye beg,,
pastu korang leh ahh lenggang kangkung jalan sbb dier akan bawak carry bag korang smpi ke hotel..
tyme tunggu check in korang kene book bot balik ngan sewa peralatan menyelam,,,
klu ader duit lebey skit leh ahh gi sewa camera underwater..
yeay....
meh sni aku bgi pic bgi hangpa sume jeles......

nie kat temasik...hehehe bru smpi terengganu...
mmg best terengganu..pantai tip top...

tyme nie..turun bot dier ader kasi briefing then ader gerabak mcm kat zoo tu bawak kiteorg kat lobby
pastu dier bagi kite drink asam boi ngan limau...
tuk ilangkan sea sickness...
tpi air tu sedapp..
smpi 3 gelas aku minum;...yumyum....
then ape agi bergambar ahh...

nie sedikit sebanyak pemandangan resort dier..chantik kan...
haaa aku tak tipu kan pantai dier biruu......
sory ahh pic gelap sbb belaknag terang sgt..hahha tak yah tgk kiteorg tgk laut tu....wahhh...
pastu ape agi...dh check in...
mencekik time...
foods dier mmg tiptop..
chef dier ari tu aku tgk melayu..
bapak aku siap tnye,
yes bgi yang ragu2,,,
makanan dier halal..
no pork serve...
tpi syg aku tgk semua yang dtg cina ngan mat saleh...
mana org melayu...
emm kiteorg je ah,,,

thennn...
time paling di tunggu...
snorkeling..
yeay...
tyme ngah tunggu org brief...
dlm bot nak gi tempat tu

dh ngada2 dok depan bot bkn dlm bot...
smpi 5 kali dpt jmpa penyu,...wahh..
mmg menakjubkan....
air dier terlalu jernih...

then ape agi...
terjun....




byk gile ikan..
mcm dlm aquarium....
coral dier pn chantik..
siap nmpk shark agi..
tak main2 betul2 nye shark....

tpi xsmpt tngkap...nie pic hidupan laut,,,
yang bukan nye amik dri wallpaper mana2 okie..
nie kiteorg tangkap sendri..







nmpk tak nemo aka clown fish..
hehhe....
pastu dh abis snorkeling...balik...
xpuas agi tu...

ni bos yang kiteorg naik....smpi 7 bot so korang tak yah risau tak da tempat kene balik...huhuhu

muke org puas ati ngan muke org sunburn..hahah


tak puas agi tu....ape agi....
kiteorg attack plak pantai depan resort tu...
sapa tak caya air dier mcm swimmingpool...nie ha buktinye...biru kan????
ni ha rupe resort tu sory ahh tyme nie lupe tuka mode,,msih underwater nye mode..heheh...

tepi laut dh confident dh,.tak yah life jaket..berlagak gile..hahha..
chantek kan?????air dier jernih giler,....

tgk stok matsaleh nak gelapkan kulit..hahha
3 ari aku dok sana..bile balik sedey je..
bye2 redang....next time aku dtg agi..
special thanks to abg2 swimmer yang bwk kireorg kat tempat yang ada ikan beso2.....
byebye










Monday, 11 July 2011

post 51: no words can describe how im feeling....

emm dh abis dh kan???
so ape yang dapat???
yesss kotor...
tak bersih pn.....
bersepah2 sampah kat jalan...
sapa yang kutip???
korang ckp korang bersih tpi korang biar sepah kan jalan2..
sapa yang bersih kan...
kerajaan yg bayo duit pekerja bersih kan kawasan tu kan...

sory ahh aku bukan nye pihak kat mana2..
tpi aku serabut...
serabut kepala otak aku..
at first mmg aku setuju ngan bersih..
sbb aku tgk mmg ada bruk n baik kerajaan nie..
tpi kita kan manusia..
pemimpin bukan nye sebaik nabi...
adoi..
aku penat tgk video2 keganasan polis tu..
tpi serious aku ckp..
knape vid dier sume tunjuk tyme polis attck je..
knape korang dok mengedit sblum polis attck korang..
aishh..
korang semua berpelajaran kan???
korang pk ahh nisbah korang ngan nisbah polis...
klu ahh polis nak belai belakang korang suh korang kebelakang..
korang nak buat mcm tu...
yang korang terpekik telolong tu???
polis berapa kerat je weh...
korang pn mengamuk tgk polis buat kat rakyat sndri mcm tu..
korang tgk pn korang baran n maki hamun..
bayang kan polis tu nye sabo...
korang nak maki hamun polis..
tpi bile umah kene pcah masuk???
sapa korang panggill...
meh sni aku cabar korang..
gantung banner bersih tu besar2 kat umah korang..
biar umah korang unlock...
kasi pencuri masuk..
tgk sapa yang selamat kan korang dlu........
adoiyai..
mmg kerajaan kite ada yang tak ikhlas...
memang tpu ahh klu dierorg tak tipu sana tipu sinie..
alah nama pn politik,.
biasa ahh weh.
buat ah cara baik klu nak turun kan najib tu weh..
mcm mana paklah turun dlu..
tak da pn smpi kene wat berhimpun..
yes mmg aku marah gila ngan jem yang berlaku nie..
tpi kan btul gak..
mcm2 dierorg dpt...
bayang kan polis tak wat roadblock...
abis parang cangkul pistol tembak2 budak2 tu di bawak ke bersih...

aku tgk vid pakcik nie...
dier ckp...
korang jgn ckp ape bakti kerajaan kat korang..
tgk ape bakti korang pada kerajaan...

aku nak tanye..
ok fine mybe aku ckp aku bodoh pasal bersih or pasal kerajaan...
sbb idup aku hanya pelajaran n family..
n aku mmg lemah bab ape yang jadi kat keliling..
org nak ckp aku tak patriotik...
tak pa...
tpi nie just pendapat aku..
ok pendapat..............pendapatttt........................

ape bakti aku kat kerajaan???
huh...
mana ader bakti agi..
aku nie keje pn parttime agi tunggu masuk belaja...

ape bakti kerajaan kat aku???
aku ckp ahh..
mak bapak aku keje kerajaan..
yes...
dier org kaki tangan kerajaan..
alhamdullilah aku okie je..
idup senang,,
mmg tak sesenang org swasta,,,
tpi korang pk...
klu tetibe jadi sesuatu..
kerajaan still tangung korang atas jasa mak bapak korang..
gaji pencen...
pk..
klu swasta??
ada???
merempat ahh korang kat pondok buruk...
sapa yang dtg tolong korang??
pk ahh yek..

haa...
universiti...
meh sni..
siapa yang jadi kan korang berpelajaran
wehh pk ahh weh.
nak uni yang murah2.
pk ahh yek..
sapa yang sdia kan uni yang  murah
kerajaan yang korang dok anti2 kan tu...

wahai rakan2 semua..
sebelum korang nak wat perhimpunan tu...
ada baiknye lahhh kalau korang anti kerajaan tu dulu....
nie saranan aku

jgn guna elektik...guna pelita rumah..
korek ahh tanah berak dlm tanah..
jgn guna air,,pki perigi..
jgn ahh crik umah kos rendAH....pi buat umah dlm hutan...
jgn sekolah kan anak korang..sbb tu duit kerajaan..
ajar dierorg mcm mana nak cucuk tanam..
wahhh wah wahh..
senang ckp duit kerajaan tu haram..
abis korang membesar tpu klu tak pnh pakai duit kerajaan..
makna nye haram gak ahh yek..
yang aku nie makan hasil duit mak bapak aku keje under kerajaan..
blaja tinggi2 kat sekolah n uni kerajaan....
makna nye aku haram.??
suke ati korang sama kana ku ngan babi....
arghh tensen..
ader makluk allah nie bile aku sentuh pasal kerajaan tu
bile aku tnye..
ader dier ckp...
makna nye ko haram ahh sama je ngan babi.
pergh..
aku ckp direct je weh..
tak pa aku haram bgi ko sekurang nye aku tak mintak duit halal ko..
aku yang haram nie gak ko nak pinjam duit kan..
knape duit halal ko abis ke???


kerajaan yang menjadikan kita bertamadun..
jgn ahh kita nak mentamadun kan kerajaan..
byk cara nak guling kan kerajaan yang korup..
bukan nye dgn cara wat perhimpunan haram..
tunggu polis wat tindakan..
rekod..
then siar..
wah..
mmg politik..
dgn ini..
rmi akan melihat..
even dunia akan melihat..
wahhh tahniah..
pengikut anda semakin ramai..
sbb ape..
sbb dier org tgk sebelah mata...
tunjuk yang polis tembak semua..
yang korang dh jadi mcm spartan tu pehal..
wah siap dok kira satu dua tiga..
then lari kat polis..
wehh polis pn takut ahh..
bijak korang tangkap part yang polis tembak je,....

then pas tu ape???
pas jadi bersih ape???
senyap???
tak da susulan..
tunggu fb memainkan peranan..
wah..
tahniah..
mmg fb n youtube jadi peranan..

aku gembira tgk bersih sbb kita rakyat unite..
susah weh tgk rakyat kita kumpul mcm tu..
tpi aku sedih korang biar org luar tgk betapa low class nye kita.........

tetibe aku windu pimpinan mahathir..
sedey aku weh..
aku membesar bawak pimpinan dier.......
aku penah jmpa mahathir tyme bapak aku dok wat projek dier dewan kat kedah tu...sblum dier nak retire...
aku nmpak betapa bapak aku bersungguh buat ,,bapak aku tak kan hormat org sebarang..,,respect gile aku kat mahathir,,,

paklah pn aku jmpa..
tyme bapak aku susah payah ngan projek2 sekolah..
pak lah nie dier nak fokuskan more on pelajaran....
bagi dier dgn pelajaran leh jadi kan rakyat lebih berpikiran luas...
aku tgk betapa susah nye bapak aku ke sabah serawak hampir 3 kali seminggu..
nak jmpa anak bini pn susah..
semata2 nak menyekolahkan budak2...
korang tau tk???
kerajaan sanggup wat kan sekolah tuk budak2 kat kawasan pedalaman..
buat sekolah mcm cabin..
mmg tak seselesa sekolah kita skung..
tpi dh cukup selesa tuk org2 pedalaman..
bayang kan...
dierorg darjah 1 kene masuk asrama sbb sekolah jauh.....
tpi korang tak nampak ape pak lah cuba buat kan???
yang korang nmpk mkin teruk je..
tu je..
weh paklah baru.... bgilh peluang..
nie tak terus nak guling sana guling sni..
dier turun sbb korang..

then najib naik..
wahh ok tak pa tak pa sapa pn naik tak pa...
tpi kan dier naik first lady pn naik..
wahh..
rancak dier kat kaca2 tv..
kalah bini2 paklah n mahathir...
emm tak yah ahh cita...
heh yang najib nie tak plak aku kenal..
sbb aku mmg tak pnh pn nampak dier or bapak aku keje under dier..
tpi rata2 aku tgk skit2 najib ader je masalah...
mybe tak peluang kenal kot.
huh..
bapak aku bkn keje politik yek..
bapak aku just arkitek yang keje kerajaan....

tpi kan..
jgn ahh sbb korang anti kan seseorang korang jatuh kan
negara yang penat pemimpin kita yang dulu naik  n tamadun kan...
sbb seorang je jatuh negara..
jangan ahh weh..
sayang ahh negara kita..
pls ahh weh pls..
sblum buat keputusan pk baik buruk..

tpi aku tak puas ati gak ngan najib..
hehehe...
sekian...

sekadar bacaan je yek...jgn ahh korang pk aku belah mana2 pihak....takut aku ngan politik nie..
pusing2...
jgn ckp politik negara..
dlm opis pn politik banyak..
heh..

korang bersih ke korang kerajaan ke pk ahh baik2.
jgn ahh sbb korang tgk polis pukul2 org sana sini trus anti kerajaan..
nk turun kan seseorang jgn kerajaan di persalahkan..
walaupn seseorang itu memegang kerajaan itu..
syg kan negara kita..
wat cara org berpelajaran.....

Friday, 8 July 2011

post 50 : hari malang....toinkk....geram geram....

aduh..ari ni berkobar aku balik awal..5.30 kuar opis..dak2 sume perli aku balik awall
arghh aku tak pedulik...
apa aku kisah....
yang penting aku nak shopping ngan adik aku..
sbb ape??
abb sok ari first adik aku bergelar pelajar univrsiti,..

alkisah nye berrmula lah saat itu...
dimana....
aku telah dengan murah ati nye menggunakan jalan utama di ampang itu.
dan akibat nye...termengadap ahh 2 kali road blok...
ati gua dh panas dh beb...
gua mula ahh layan lagu korn..
pasang baik nye kuat...
smpi mamat2 moto kat sblh tunjuk sign rock kat gua...
pergh..elok pki tudung layan lagu korn...siap ader word f#$k tu byk kali plak.
heh..tu lagu aku zmn kegemilangan aku sbgai seorang riot..
rpi riot terbantut sbb mak bapak aku campak aku msuk mrsm so aku jadi baik balik..
alhamdulillah....
tpi dh lama tak ngadap jem aku pn dtg ahh zmn lama aku...
heheheehh burn cd tu simpan elok2 dlm kotak cd.aku bengang je layan tu..

okie..sib baik ahhh sgt2 jem dier tak lama..dlm 10 minit aku dh kat clear road...
so aku layan balik lagu jiwang celine dion aku tu...
emmmm.....
dgn ari girang n clear road..
aku mulakan perjalanan aku..dri max highway tembus mrr2 skit....msuk kat kesas......

pastu...
mula mala petaka...
lepas je second tol....
alamak...jem.....
aku nie lurus bendul pi pikir oowwwhhh mybeee org tgh rmi ye ahh sume balik rumah...
tyme tu dh kul 6.04 minit..
wahh bangga dri ampang ke subang stgh jam..slalu jem smpi sejam perjalanan aku,,
pastu gerak ahh skit..smpi satu spot di mana aku kene ke kiri masuk subang.depan summit usj ngan segi kolej tu..aaahh dpn tu ahh umah aku....ok smpi satu spot tu..aku terperasan...awat lori kat flyover tu langsung tak gerak rosak ke????
mmg.....dh 10 minit...naik lenguh kaki aku tkan break..
tak nak neutral sbb nnti org cucuh muncung nak potong...
no no no...
pastu....baik pnya 5 minit aku tak gerak kete aku..pergh minyak tinggal 2 takuk agi nie..........

so aku ngan baik ati mngambil keputusan untuk memati kan enjin kete aku,..
which is a very gud idea....n stupid at the same time...
gud sbb ape...sbb minyak tak abis... tak yah tkan minyak....
bad sbb panas ati pn panas...

guess what...half n hour...aku mati enjin,,byangkan...................................
tak gerak...
ini bikin marah nie..
aku sembang ngan pakcik sblh nie..elok dier rokok...
pastu sempat ahh plak tertgk uncle cina sulah pancut itu tepi tlak tahan punya....

thenn....again mala petaka sampai..........
aku sakit perut...
tak main nye skit perut...........
ah sudah...aku tgk jalan simpang bwh yg tembus summit tu clear..
pe agi aku tak pedulik..
abis sume aku hon...aku selit2 berjaya tembus blakang summit...............

ingat selamat...
ngadap gaak jem................................
adoiiiiiiiiiiiiiiii
aku ari nie byk kesalahan lalu lintas aku buat n aku tak pedulik..
aku mcm nak muntah thn skit perut...........
selit punya selit punya selit...
trafic light yang ada tv beso tu leh plak kete yang selfish nie merah pn dier jalan,n block kete lain nak jalan...great..sbb lpas je trafik tu trus clear smpi umah aku...
tpi klu dh kene block mcm tu mcm mana nak lalu..

dh tak thn sgt dh nie..
bau2 parfume edp pn dh stat bau..
hah...
aku ape agi...
pusing kiri masuk ikut belah taipan.
singgah stesen minyak..
HAH abis lepas ajat aku..................
lega..
then aku nye otak biolll sgt aku main belah jeeeeee............
minyak aku tak isi........
bijak tul yana.....
pat my own shoulder..

smpi satu trafik nie...jem agi.........mana lari umah aku di kelilingi jem...360 darjah.....
tyme tu ahh bru aku pasan....minyak kete aku dh abs.....
dh abis smpi kete tak jalan............
yang hebat nye..
satu makhluk allah nie jual minyak sebotol rm 50...
wah wah..bikin bisnes lu tyme jem2 nie...
tpi tak pa life saver kot...
terbang duit aku...

panass gile dh nie..
aku menggunakan tak tik aku ..
menyelit n menyembelik kete2 lain..
akhir nye berjaya menempuh jem selama 2 jam...
ingat kwn2 perjalanan dri simpang kesas di mana mula nye jem smpi ke umah aku hanya mengambil masa 5 minit..tpi ari ni aku 2 jam..........

TAHNIAH AHH KEPADA PUNCA2 NYE OK................
sib baik aku nie penyabor...
ecehh..
sory ahhh aku selfish ari nie..tpi tak mcm pak cik 4wd tu...tau ahh kete tayo besar suke ari naik curb nak potong org...peh..

post 49 : padah bela cipanzi...

aku ngah best2 dok layan youtube pasal funny 911 call..then aku terdiscover satu phone call di mana chimp belaan dier mengamuk...haaa sila dengar...
kesian...phobia dier.....tpi kesian tu kawan dier...
yang kol nie owner binatang nie..
attack kwn dier...
koyak kan muka n tangan kwn dier...
pompuan nie ingat kan kwn dier dh mati sbb dh tak bergerak..kol polis
suh polis tembak chimp tu..
luckly kwn dier sbnrnye dh badly injured tak mati agi..
but sadly....
muka dier ilang. teruk rosak..tgn dier pn tak da..
so dgn ini fam dier nk saman owner chip 50mill atas kehilangan..
byang kan muka ilang mata ilang..
recovery dh amik masa..
plus with all the painfull plastic surgery...
mentally pn kene kuat..ayooo..
siannn pompuan nie.. i mean yang kene attack tu..
bkn owner dier..

nie chimp dier..

nier perempuan yang kene attck bfore surgery sian kan

nie dier sebelum kene attck..

ni owner dier..adoi...bela ahh anjing...atleast klu dier attck tak massive sgt...
susah bli chihuahua...dier nak attck leh sepak je..



Thursday, 7 July 2011

post 48: nama paling lemau part 2..

ingat ari tu aku ader letak entry pasal nama2 yang pnjang kat malaysia nie..
upe nye penyakit nama2 nie ade byk jadi kat luar negara..
yang kelaka nyee....
nama dier org nie pelik sgt.......


kes 1
sweeden : okie kat sweeden dier ada law yang kne wajib nak daftar nama anak kene ader kelulusan pihak atasan...ada satu couple nie kene denda sbb anak dier dh 5 thun tpi tak daftar agi nama...
bile kene denda couple nie pn submit nama anak dier sebagai
Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116
yes...tak caya aku ckp???leh tgk sndri search nama nie kat google...dier bgi nama anak dier sbgai tanda protes kat law ah..then bile kene reject dier pn submit agi satu nama anak dier A/....pun kene reject...hahahah...sian kan budak tu........


kes 2
sweeden: 2009 : ada satu couple nie nak nama kan anak dier allah...tpi kene reject jugak.......

kes 3
ohio : di sebab kan obses ngan transfomer laki nie tuka nama dier sbgai optimus prime...n nama dier kene approve...

kes 4
espinal : dis 2005 : nama kan anak dier jesus christ....pergh...

kes 5
egypt : 2011: jamal ibrahim nama kan anak dier facebook....haah imagine kalau dier nak ngorat..hye my name is facebook...can i super poke you???huahuahuahua.....

pelik2 manusia kan...huhu nak wat cam ner

Wednesday, 6 July 2011

post 45 : makanan org kaya yang kejam....foie grass

penah dgr foie grass.....????
maybe kat malaysia nie kurang popular atau tak popular..
emm..
ape itu foie grass...????
dlu aku pnh dgr n pnh tgk matsaleh nie makan...
aku tau je bnda tu trus aku ganti kan nama dier for gross eater...
knape???

sbb foie grass nie adalah hati itik atau angsa.
masalah nye aku nie jenis tak mkn bahagian organ dalaman binatang nie....
tak kira ahh ape pn...tpi klu skit rasa2 je okkie kot..tu pn hati yang dier masak yang slalu kat nasi lemak tu...

nie rupe makanan foie grass tu
terliur tak???Emm
meh sni aku nak cite smting yang leh buat korang telan balik air liur nie..

foie grass nie sbnr nye lemak hati...
bkn nye normal hati...tpi hati itik yang tak sihat...
itik2 nie mula nye dier bela..
msuk kan dlm sangkar yang kecik
then itik2 nie akan di paksa makan....mcm org gila ok dier mkn..
paksa okie...
maksud aku paksa dier msuk kan tonyoh dlm mulut itik tuu...
n dier akan masuk kan min 3 paun makanan dlm perut itik tu 3 kali ke 5 kali sehari
di sebab kan kene paksa..
hati itik tu akan sakit n tuka jadi warna putih n saiz dier 10 kali dri normal saiz...
kejam kan....
emmm ada yang tak mampu akan mati...
ada plak yang akan kene penyakit...n sakit yang teruk..
di sebab kan kene sumbat makan dier jadi gemuk dier tak leh jalan..
n bila dier sakit n luka sana sini tikus2 main lari2 n makan je dierorg idup2 kejam kan...
dh baca..bersedia ahh tgk pic nie...tgk kejam nye dierorg nie...
so jgn ahh mkn foie grass nie...
selamat kan binatang nie..
so that dierorg tak dpt hasil..
n binatang nie tak kene siksa..
klu ikut hukum agama...
kita tak leh siksa binatang...
mmg lagi bagus binatang tu gemuk..
tpi biar ahh dier gemuk ngan kehendak sndri....










tgk bontot dierorg,..rosak rabak. kene jangkitan...tak kesian agi ke???klu tak korang mgg kejam...
ORG KAYA YANG MKN BENDA NIE KEJAM...
itik comel tau...

Friday, 1 July 2011

post 44 : hancurlah lagu ini....

video

abis lah lagu ini....
haa ni punca aku suke main gtar dlm bilik org tak yah dgr.....
hancur....

nie fav lagu aku,..
nobody perfect..jesse j....

lirik???

When I'm nervous I have this thing yeah I talk too much
Sometimes I just can't shut the hell up
It's like I need to tell someone anyone who'll listen
And that's where I seem to fuck up, yeah
I forget about the consequences, for a minute there I lose my senses
And in the heat of the moment my mouth's starts going the words stop flowing

But I never meant to hurt you, I know it's time that i learnt to
Treat the people I love like I wanna be loved
This is a lesson learnt and I hate that I let you down and I feel so bad about it
I guess karma comes back around cause now I'm the one that's hurting yeah
And I hate that I made you think that that the trust we had is broken
So don't tell me you can't forgive me
Cause nobody's perfect, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no

If i could turn back the hands of time
I swear I never wanna cross that line
I should of kept it between us but no I went and told the whole world how I feel and oh
So I sit and I realise with these tears falling from my eyes
I gotta change if I wanna keep you forever
Promise that I'm gonna try

But I never meant to hurt you, i know it's time that i learnt to
Treat the people I love like I wanna be loved


This is a lesson learnt and I hate that I let you down and I feel so bad about it
I guess karma comes back around cause now I'm the one that's hurting yeah
And I hate that I made you think that that the trust we had is broken
So don't tell me you can't forgive me
Cause nobody's perfect, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no

Not a saint no not at all, but what I did it wasn't cool
But I swear that I'll never do it again to you
I'm not a saint, no not at all, but what I did it wasn't cool
And I hate that I let you down, and I feel so bad about it
I guess karma comes back around cause now I'm the one that's hurting yeah
And I hate that I made you think that that the trust we had is broken
So don't tell me you can't forgive me
Cause nobody's perfect, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no

And I hate that I let you down and i feel so bad about it
I guess karma comes back around and I'm the one that's hurting, yeah
And I hate that I made you think that the trust we had is broken
So don't tell me you can't forgive me
Cause nobody's perfect.




hancur ranap sudah.....amik ko...... video